Inter Câmpulung a stabilit scorul începutului de sezon în liga a IV a. Muscelenii și-au subordonat adversarul oferind un adevărat festival fotbalistic

ACS Inter Câmpulung a pornit în trombă în actualul sezon fotbalistic din liga a patra. Muscelenii au debutat în deplasare, la Bălilești, în compania formației locale de care a dispus la scor, 9-1, grație unui joc perfect etalat de elevii lui Ovidiu Tică și Alin Durdun. De departe, evoluția foarte bună a nou-venitului Cristi Irimia, nimeni altul decât fotbalistului cu prezențe în Champions League, a făcut ca ACS Inter Câmpulung să zburde pe dreptunghiul verde de la Bălilești, execuțiile mijlocașului nou-venit cât și pasele de rafinament servite colegilor din linia de atac făcând deliciul publicului spectator. La succesul muscelenilor și-a pus amprenta și actualul manager al echipei, Dan Gheorghe, omul de care se leagă cea mai recentă performanță a fotbalului muscelean, și anume, accederea în liga a treia cu CSS Dinicu Golescu, în urmă cu 8 ani.

 

Duminică, fotbalul județean, la liga a patra, a pornit la drum cu jocurile din cadrul primei etape a actualei stagiuni fotbalistice. Cu o componență inedită, din formatul căreia fac parte echipe noi, câștigătoare ale ligii a cincea în cele trei serii Nord, Sud și Centru, dar și altele care au fost invitate să ia parte la competiție, liga a patra din județul Argeș pare mult mai slăbită față de anii anteriori. Cu toate acestea, echipele angrenate în campionatul actual au oferit un adevărat spectacol fotbalistic pe terenul de joc. De departe, cel mai bun joc, dar și cel mai frumos festival fotbalistic l-au oferit muscelenii de la ACS Inter Câmpulung. Revenit de la conducerea managerială a echipei, Dan Gheorghe, nimeni altul decât omul de care se leagă ultima mare performanță a fotbalului de la Poalele Mateiașului, și anume accederea în liga a treia, în urmă cu 8 ani, și-a pus din nou amprenta pe evoluția echipei antrenate de Ovidiu Tică, Alin Durdun și Vali Ștefănică. Dan Gheorghe a reușit într-un timp foarte scurt să aducă la echipă jucători cu ștate vechi la ligile superioare, dar și să dea lovitura prin încorporarea lui Cristi Irimia, nimeni altul decât fotbalistul cu foarte multe prezențe în Liga întâi, dar și în Champions League, alături de formația Dinamo Kiev. De fapt, Cristi Irimia a fost motorul echipei în duelul de la Bălilești, de duminică. A reușit să marcheze un gol, a mai oferit două assisturi, dar de departe a încântat asistența prin jocul de finețe etalat. La succesul muscelenilor au mai contribuit, Vintilă cu trei reușite, Petre tot cu trei goluri, Pătrănoiu și Neagu, fiecare cu câte o reușită. De remarcat că la echipa din Câmpulung au mai evoluat și jucătorii Bogdan Stancu, Leca, Heroiu, Băduleanu, Delcea și Bălașa, jucători care în trecut au evoluat pentru CSS Dinicu Golescu, sub comanda lui Alecsandru Popovici. Prin succesul obținut, ACS Inter Câmpulung s-a instalat confortabil în fotoliul de lider al clasamentului ligii a patra, acolo unde întreaga suflare fotbalistică din Câmpulung își dorește să rămână până la finalul competiției, având un golaveraj de invidiat, 9 goluri marcate și unul primit. La partida de la Bălilești, echipa ACS Inter Câmpulung a fost însoțită de o galerie destul de numeroasă, cca 70 de persoane i-au încurajat pe musceleni pe întreaga durată a partidei.

Tot duminică, alte două echipe din zona Muscelului au evoluat în cadrul primei etape. CS Rucăr s-a impus cu scorul de 3-1, în fața formației Victoria BUzoiești, iar AS Lerești, a înclinat steagul, 2-5, în deplasare de la Stolnici. Etapa viitoare, ACS Inter Câmpulung întâlnește Sporting Pitești, pe Municipalul din Câmpulung, sâmbătă, cu începere de la ora 11.00, iar AS Lerești primește vizita piteștenilor de la Speed Academy, pe terenul de la poalele Măgurii.

Alte știri