Inspectorul general școlar, Elena Liliana Murguleț, a fost demis de ministrul Câmpeanu!

Liliana Murguleț, Inspectorul școlar general al județului Argeș a fost demisă astăzi din funcție de către ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu.
Senatorul PNL, Alina Gorghiu a cerut pe Facebook demiterea șefei Inspectoratului Școlar General din Argeș, Elena Liliana Murguleț, pe care o acuză că a înscris elevi de liceu în partid pentru a-i pune să voteze la alegerile de la PNL Pitești.
„Inspectorul școlar general al județului Argeș trebuie demis de urgență pentru că a dus politicul în școală și elevii în politică, uzând de poziția sa! Singura politică pe care trebuia să o facă era cea a educației”, a scris Alina Gorghiu pe Facebook.
Liliana Murguleț a precizat:
“Sunt alegeri interne în partid, suntem în echipe diferite și cum n-a putut să îmi găsească neconformități cu ce fac eu la inspectorat, a găsit de cuviință să îmi arunce pe spate lucruri de genul acesta.
Niciodată nu am amestecat activitatea mea din plan profesional cu activitatea mea din plan politic pentru că eu sunt un om cu o carieră respectabilă în spate și nu am să permit niciodată nimănui, indiferent cum se numește, să lanseze niște acuzații false complet care să îmi pună activitatea în umbră. Am văzut și eu acuzațiile și vă spun că sunt mai mult decât siderată. Eu sunt un om care prețuiește copilul, elevul. Eu nu amestec lucrurile. Dacă doamna preia informații pe care nu le poate proba, pe care nu le poate asocia cu mine, atunci este o problemă.”
Funcția de Inspector școlar general a fost preluată de Alina Manea, directoarea Colegiului Național I.C. Brătianu.

Alte știri