Fostul fotbalist Cristi Tănase, din nou în centrul atenției”Am probleme foarte grave. Asta e viața, mergem înainte!”

Cristi Tănase, fostul fotbalist, este din nou în centrul atenției cu un episod controversat. Protagonistul unor imagini cu puternic impact emoțional a fost filmat pe holul unui bloc, în fața ușii, cu un dinte lipsă și cu câteva picături de sânge lângă el. Imaginile au apărut în cursul zilei de azi în mediul online, potrivit presei locale și centrale.

”Dodel”, în vârstă de 36 de ani, a fost filmat așezat în fața unei ușii de apartament.
Pe filmare se aude bărbatul care a venit în ajutorul fostului internațional:
”Salut, Dodele! Ce faci? Ce ai pățit? Ce ai pățit la gură? Îți curge sânge. Ce ai pățit? Ești bine?”
Cristi Tănase abia a reușit să articuleze câteva cuvinte și a dat din cap că e bine.
Retras din fotbal în urmă cu un an și jumătate, fostul fotbalist a oferit o primă reacție, în care a explicat totul.
”Nu m-a bătut nimeni, cine să mă bată? Eram la ușa apartamentului meu. Am fost la un șpriț sâmbătă și așteptam în fața ușii, să-mi deschidă soția. Am niște dinți provizorii, iar unul mi-a căzut. Repet, nu m-a bătut nimeni.
M-am lăsat de fotbal de doi ani, dar nu mă gândeam că o să fiu în continuare în atenția presei. Observ însă că se scrie mai mult acum decât când jucam. Pentru ce? Niște prostii. Se umflă prea mult tot ce fac.
Pentru mine n-ar fi o problemă, problema e la mama, la fratele meu. Mama a avut cancer, abia a scăpat, tata a murit de cancer. Unchiul meu la fel. Am probleme foarte grave. Asta e viața, mergem înainte!”, a declarat Cristi Tănase, citat de Fanatik.

Alte știri