Felicitări, Daria Alexandra Oprescu! De pe patul de spital, eleva CN Dinicu Golescu a obținut media 9, 47 la examenul de Bacalaureat!

O elevă din Câmpulung, județul Argeș, a reușit o performanță remarcabilă: a susținut examenul de bacalaureat de pe patul din spital și a obținut media 9,47. Daria Alexandra Oprescu, a suferit duminică, cu o zi înainte de susținerea examenului de Bacalaureat, o intervenție chirurgicală, iar tânăra, nu s-a lăsat descurajată de situația dificilă și a demonstrat că are o voință de fier și o pasiune pentru învățătură.

În ciuda intervenției chirurgicale suferite duminică, cu o zi înainte de susținerea examenului de maturitate, Bacalaureatul, i, tânăra a adus o mare bucurie familiei, asta deoarece a aflat că a trecut cu brio de examenul de bacalaureat, media 9, 47, nota 9, 15 la limba română., 9,70 la matematică și 9, 55 la informatică. Elevă în clasa a XII a, la Mate-info intensiv la Colegiul Național Dinicu Golescu, a fost ajutată de profesori şi reprezentanţii Inspectoratului Şcolar, care au făcut tot posibilul ca adolescenta să poată susţine examenul. Astfel, o comisie a mers la Spitalul Municipal Câmpulung, secția chirurgie,acolo  unde tânăra era internată, şi, în prezenţa cadrelor didactice, a susţinut toate cele trei probe. Azi, Daria Alexandra Oprescu a aflat că tot efortul ei s-a încheiat cu succes, reuşita ajutând-o să treacă peste suferinţă. Adolescenta a declarat că este foarte mulțumită de rezultatul obținut și că își dorește să urmeze o facultate de informatică.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alte știri