Evenimente private sistate de poliţiştii argeșeni

În ziua de 27 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției 3 Poliţie Piteşti s-au sesizat cu privire la faptul că, în curtea unei locuinţe din raza de competenţă, se desfăşoară un eveniment privat la care participau mai multe persoane.

Organizatorul a fost sancționacontravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei, conform Legii nr. 55/2020 privind măsurile pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Totodată evenimentul a fost sistat, iar verificările continuă pentru identificarea tuturor persoanelor participante, în vederea luări măsurilor legale care se impun.

 

  • În ziua de 27 martie a.c., în jurul orei 21.30, polițiștii din cadrul Poliţiei Oraşului Topoloveni au identificat, la un local de pe raza localității Călineşti, un eveniment privat aflat în desfăşurare (botez), la care participau 15 persoane.

Poliţiştii au aplicat 8 sancțiuni contravenționale (avertismente), conform Legii nr. 55/2020 privind măsurile pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Totodată evenimentul a fost sistat, iar persoanelor participante li s-a atras atenția cu privire la respectarea prevederilor impuse pe perioada stării de alertă.

 

Alte știri