După victoria din ”Groapă”, FC Argeș visează frumos! Alb-violeții au șansa istorică de a se califica în play-off-ul ligii 1

FC Argeș a făcut un prim pas pentru intrarea în play-off după ce a câștigat confruntarea de luni seară, din deplasare, cu Dinamo București. Alb-violeții s-au impus cu 2-1 la capătul unui meci nerecomandat cardiacilor și a urcat pe locul 7, cu cele 36 de puncte, acumulate în 27 de etape.
Piteștenii au început bine partida și au ratat o bună șansă de a deschide scorul prin Tofan. Replica dinamoviștilor a venit prin Sorescu care nu l-a putut învinge pe Greab din poziție ideală. FC Argeș a deschis scorul în minutul 28 prin Robert Grecu care a fost servit excelent de Malele. Ultima șansă din prima repriză le-a aparținut dinamoviștilor, când Mușat a respins de pe linia porții lovitura de cap a lui Ricardo Grigore. Bucureștenii au început bine partea secundă a întâlnirii și au irosit o mare oportunitate de a restabili egalitatea prin Deian Sorescu care a fost blocat încă o dată de portarul piteștean. Dinamo a restabilit egalitatea prin Vlad Achim cu 20 de minute înainte de final din centrarea lui Anton. Piteștiul putea închide jocul, însă Palic nu a putut profita de greșeala lui Eșanu. Argeșul a dat lovitura în minutul 85, dintr-un penalty scos de Șerban și transformat de Malele. Următorul joc al echipei FC Argeș este programat sâmbătă, 20 martie, de la ora 19.15, pe propriul teren, cu Academica Clinceni, ocupanta locului 6, adversar care are cu un punct mai mult în clasament decât gruparea din Trivale.
Sursa : Facebook fotbal club argeș pitești
foto: Prosport

Alte știri