Dezvoltarea și modernizarea localităților din județ reprezintă principalul obiectiv al PSD Argeș!

În acest sens, miniștrii, parlamentarii, Consiliul Județean și primarii lucrează în echipă. Primarii Iliuță Doru Dragu de la Recea și Ionel Moloiu de la Hârsești au semnat ieri la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației contracte importante finanțate prin Programul Național “Anghel Saligny” pentru dezvoltarea infrastructurii din cele două localități.

La eveniment au participat și ministrul Muncii și Solidarității Sociale, Simona Bucura Oprescu, și președintele Consiliului Județean și al #PSD Argeș, Ion Mînzînă, aceștia sprijinind permanent autoritățile locale din județul nostru să obțină finanțări pentru dezvoltare și modernizare.
La #Recea, contractul semnat ieri prevede modernizarea unor drumuri de interes local cu o lungime totală de 9 km, suma alocată fiind de 15.000.000 de lei.

La #Hârsești a fost finanțat cu suma de 15.171.131 de lei proiectul de extindere a rețelei publice de apă și apă uzată în satele Hârsești și Ciobani.

Județul Argeș se află pe primele locuri din țară din punct de vedere al proiectelor finanțate prin Programul Național “Anghel Saligny”. Este vorba despre 171 de obiective în valoare totală de peste 1.500.000.000 de lei.
Deviza noastră a fost și rămâne #ARGEȘULpePrimulLoc!

Alte știri