„Dăruiește Crăciun!”, alături de Umanitara Rucăr- Dragoslavele!

Se apropie cu pași repezi cea mai emoționantă și frumoasă perioadă a anului, Crăciunul. Este timpul, poate mai mult ca oricând în timpul anului, să dăruim bucurie, să fim alături de cei care au nevoie de sprijin și speranță. Umanitara Rucăr – Dragoslavele s-a încheiat cu succes . Mulțumim tuturor celor implicați direct sau indirect pentru donații și ajutor .

Mai mulți tineri apolitici, pasionați de munte fac an de an donații și acțiuni caritabile către familiile nevoiașe din zona Rucăr- Dragoalavele. Și în acest an, Umanitara Rucăr- Dragoslavele și-a îndeplinit obiectivul, și anume, a adus caravana cu alimente, dulciuri, îmbrăcăminte și tot ceea ce aveau nevoie familiile nevoiașe din zona respectivă în această perioadă de iarnă. Pentru acești copii, dar și vârstnici sau familii aflate la limita sărăciei, Crăciunul este în alb și negru, nu încărcat cu emoție și plin de magie așa cum îl vedem noi.

Pentru ei, Crăciunul înseamnă doar o zi mai tristă decât toate celelalte. Cum să te bucuri când toți copiii de pe strada ta au primit dulciuri, jucării, au împodobit bradul și, cel mai important, sunt alături de părinți și bunici, strânși cu toții în jurul mesei de Crăciun? Iar tu nu ai primit nici acum vizita lui Moș Crăciun, tatăl tău nu are posibilitatea să-ți aducă un cadou sau este plecat în străinătate, iar mama bolnavă sau plecată toată ziua la lucru? Iată că, Umanitara Rucăr-Dragoslavele, a reușit să aducă bucurie, căldură și empatie unor familii dezavantajate și lovite de soartă. Și, să nu uităm, în localitățile Rucăr și Dragoslavele sunt familii înstărite care închid ochii la neajunsurile semenilor, ba mai mult, majoritatea dintre acestea au făcut averi imense pe spinarea statului, mai explicit, pe terenurile și pădurile din zonă pe care le-au revendicat fără a avea niciun act la mână. Dar lăsam legea să-și spună cuvântul….

Mulțumim Dani Milosi , Cristina Miloși , Dl Nae (Dragoslavele) , Dna Directoare Căminul Rucăr.

Mulțumim colegilor de la Campulung !

Alte știri