Dan Gheorghe, team-manager Inter Câmpulung după victoria din Cupă” Muscelul suntem noi!”

Inter Câmpulung este nouă deținătoare a Cupei României, faza pe județ, după ce a trecut miercuri, în finală, cu scorul de 3-2 de CS Rucăr. La finalul partidei team-managerul interist Dan Gheorghe avea lacrimi în ochi de fericire fiind înconjurat de toți jucătorii și întreg staff-ul tehnic. Oficialul muscelean i-a felicitat pe toți jucătorii alb-albaștri pentru succesul repurtat dar i-a”înțepat”elegant și pe adversari.

 

Bucurie fără margini miercuri pe stadionul ”Nicolae Dobrin” din Pitești. Inter Câmpulung a cucerit în premieră Cupa României faza pe județ în detrimentul marfii rivale, CS Rucăr de care a dispus cu scorul de 3-2 la capătul unui joc spectaculos, dar în care muscelenii au avut mai mult inițiativa controlând în mare parte jocul. asta și datorită experienței unuo jucători cum ar fi Cristi Irimia, Ovidiu Stan, Alex. Stancu, Leca Tănase, dar și tinereții și dorinței de afirmare etalate de Horvat, Țiculeasa, Tocilă și ceilalți juniori din tabăra interistă. La finalul partidei, omul care a stat în spatele performanțelor obținute de Inter Câmpulung, team-managerul Dan Gheorghe afișa min a unui om fericit, cu lacrimi în ochi și-a îmbrățișat proprii jucători și i-a felicitat pentru succesul obținut.

 

Vreau să mulțumesc jucătorilor noștri cu experiență ,care încă o dată au dat dovadă de caracter și sacrificiu,vreau sa-i felicit pe tinerii jucatori :Robu,Țiculeasa,Tocilă,Horvat,Alexe,Bucurescu,Tiucă,întregului staff:Ovidiu Tică,Alin Durdun,Vali Ștefănică ,Marius Badiu,medicului:Nicolosu Marian,oamenilor din grupul:Longo Campo care ne-au însoțit peste tot ,făcându-le jucătorilor curaj prin toate deplasările ,oamenilor care ne-au susținut financiar necondiționat ,publicului de pe MUNICIPAL tuturor susținătorilor care au fost alături de noi in tot acest an!!! Muscelul suntem noi !!!

Alte știri