CS Rucăr vine pe Municipal la victorie! Dr. Claudiu Ciolan ”Știm că va fi un meci greu, dar dorim toate punctele puse în joc”

Dacă ACS Inter Câmpulung nu are voie să facă vreun pas greși sâmbătă, în derby-ul de pe stadionul Municipal în confruntarea cu CS Rucăr, pentru a continua cursa de urmărire a liderului, echipa oaspete vine pe la Câmpulung cu gândul la victorie. Principalul finanțator al rucărenilor, Dr,. Claudiu Ciolan a declarat că vor toate punctele puse în joc, dar s-ar mulțumi și cu o remiză.

 

Actualul lider din liga a patra, CS Rucăr are de disputat un joc extrem de dificil sâmbătă, în cadrul rundei cu numărul 25, în deplasare la Câmpulung în compania ocupantei locului secund, Inter din localitate. Rucărenii, aflați la patru lungimi în fața muscelenilor își permit și un egal pe Municipal, însă principalul finanțator al echipei de pe primul loc, Dr. Claudiu Ciolan vrea să plece de la Câmpulung cu toate cele trei puncte puse în joc, dar s-ar mulțumi și cu un egal.

Am mare încredere în jucătorii noștri, în echipă, venim .la Câmpulung cu gândul la victorie. Știm că ne așteaptă un joc dificil, extrem de greu, însă i-am simțit pe băieți în aceste zile montați, concentrați la antrenamente astfel că, vrem să plecăm de pe Municipal neînvinși. Având în vedere diferența dintre noi și echipa din Muscel ne mulțumim și cu un rezultat de egalitate. ne-a declarat principalul finanțator al actualului lider din liga a patra, Dr. Claudiu Ciolan

                                       Dr. Claudiu Ciolan principalul finanțator al formației CS Rucăr

Alte știri