CS Rucăr, campioana județului la fotbal! Rucărenii și-au câștigat dreptul de a disputa barajul de promovare la liga a treia…

Fiesta la Rucăr! Echipa fanion a localității, a câștigat în acest an campionatul ligii a patra și, implicit, dreptul de a participa la barajul de promovare în liga a treia, baraj care se va disputa în două manșe, tur-retur, în compania formației, Dunărea Calafat. După mai bine de 5 ani, Câmpulungul are șansa să revină în fotbalul de elită, asta numai în cazul în care CS Rucăr va promova în cel de-al treilea eșalon fotbalistic al țări!

 

Bucurie fără margini în rândul iubitorilor fotbalului de la Rucăr, dar și în rândul fotbaliștilor cât și al finanțatorilor. Claudiu Ciolan, un tânăr fără experiență în ceea ce înseamnă fotbalul la județ, dar care s-a ținut tare în ceea ce privesc piedicile cât și aranjamentele la acest nivel, și-a împlinit visul. Echipa pe care a ales să o finanțeze în detrimentul echipei Inter Câmpulung, CS Rucăr a mers ceas în acest retur de campionat și a reușit după foarte mulți ani să se încoroneze regina ligii a patra. A mers ceas în a doua parte a campionatului și și-a subordonat principala contracandidată, Inter Câmpulung, asta în ciuda înfrângerii de pe Municipal, 1-2, în fața unui public genereos și avar după spectacol fotbalistic trăit pe dreptunghiul verde de pe stadionul din strada Mărăști, acolo unde de-a lungul timpului echipa ARO, sau Muscelul au scris instorie.

În ultimul joc din actuala stagiune, pe teren propriu în fața lui Muscelul Lerești, CS Rucăr a jucat cu trofeul pe masa, cu tricourile de campioni dar și cu dorința de a demonstra că a fost cea mai bună echipă a sezonului. Neacșu a realizat un poker, iar frații Jenaru, Georgian și Gabriel au încheiat balul. La sărbătoarea fotbalistică a Rucărului și-a pus amprenta și un jucător oaspete care și-a introdus mingea în proprie poarta. Astfel CS Rucăr a învins la un scor neverosimil, 7-0, Muscelul Lerești și a arătat prin joc și atitudine că este echipa îndreptățită să reprezinte Argeșul și Muscelul la barajul de promovare în liga a treia.  Însă pentru succesul rucărenilor trebuie să-l amintim pe latifundiarul din Câmpulung, Dr, Claudiu Ciolan, omul care și-a riscat banii proprii pentru un proiect personal, dar și pentru a închide gura multora din lumea fotbalului. Băiatul a avuit fler dar și curaj în momentyul în care și-a riscat banii pentru un proiect în care mai nimeni din fotbalul muscelean nu ar fi crezut! Felicitări fotbaliștilor, conducătorilor cât și principalului finanțator de la CS Rucăr, pentru obiectivul atins cât și pentru dârzenia cu care au luptat până la final.

FELICITĂRI ÎNVINȘILOR, FELICITĂRI CÂȘTIGĂTORILOR!!!

 

Alte știri