CS Mioveni – ARO Câmpulung, 0-4! În minutul 71, gazdele au ”aruncat” prosopul recunoscând astfel valoarea incontestabilă a muscelenilor

ARO Câmpulung a mai făcut o ”victimă” în campionatul Ligii a patra, în lupta întâietate și, implicit, pentru câștigarea campionatului. CS Mioveni, echipa secundă a formației din prima ligă, a cunoscut pe pielea ei forța muscelenilor, iar în minutul 71, la scorul de 0-4, a aruncat prosopul, așa cum se face în box, recunoscând valoarea incontestabilă a adverarilor, cinci jucători de la gazde s-au dat loviți, iar centralul întâlnirii a fost nevoit să oprească jocul.

ARO Câmpulung își subordonează adversarele în campionatul ligii a patra, fiind de departea formația cu cel mai frumos și elaborat joc din actuala stagiune competițională. Ultima echipă care a simțit pe propria piele forța muscelenilor este CS Mioveni, foarmația secundă a prim-divizionarei cu același nume. În încercarea de ai stopa pe Costea și compania din drumul en-fanfare către câștigarea campionatului, oficialii din Mioveni au trimis la partida de sâmbătă, de la Făget, numai puțin de șase jucători de la prima echipă Burnea, Dumitru, Dat, Iordache, Preda și Coman. Cu toate acestea însă, elevii lui Ovidiu Tică au abordat partida în stil de mare echipă și la pauză conduceau cu 2-0, grație reușitelor lui Mihai Costea. Reveniți de la cabine muscelenii au mai punctat de două ori prin Gabriel Jenaru și Andrei Cicu ducând scorul la un neverosimil 4-0. La aceast scor, gazdele, aflate în corzi au aruncat prosopul recunoscând astfel valoarea incontestabilă a muscelenilor. Era minutul 71 și, pentru a mai spăla din rușinea suferită, gazdele au cedat, cinci jucători s-au dat accidentați, iar pe banca de rezerve nu se mai aflau jucători, astfel că, centralul întâlniri a fost nevoit să fluiere finalul întâlnirii spre nemulțumirea muscelenilor. ARO Câmpulung are un parcurs fără greșeală în actuala stagiune de Liga a patra ocupând încontinuare fotoliul de lider al clasamentului. Etapa viitoare ARO Câmpulung va primi vizita foramației  Internațional Valea Iașului pe Municipalul din Câmpulung într-un joc în care muscelenii pornesc cu prima șansă la victorie chiar dacă echipa vizitatoare este una dintre formațiile bune ale campionatului.

Alte știri