Crimă în Argeș! Doi tineri au curmat viața unui om al străzii!

Crimă în cartierul Prundu. Un bărbat omorât și un al doilea găsit rănit. Miercuri polițiștii piteșteni au fost sesizați prin 112, cu privire la faptul că în apropierea căii ferate din cartierul Prundu al municipiului Pitești, a fost găsit un bărbat decedat. Pe parcursul cercetărilor desfășurate la fața locului, a mai fost identificat un alt bărbat care prezenta leziuni în urma unei agresiuni, acesta fiind condus la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri. În cursul zilei au fost identificați autorii crimei. Un tânăr de 14 ani și, respectiv, un prieten de 17 ani, amândoi fiind acuzați de crimă.

Întrucât din primele verificări a rezultat că bărbatul prezenta urme de violență, în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, cercetările fiind desfășurate de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, împreună cu polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș . Anchetatorii au stabilit ca principali suspecţi doi adolescenţi în vârstă de 14 şi, respectiv, 17 ani. Astăzi, cei doi au fost aduși la locul unde a avut loc crima, pentru reconstituire, în cartierul Prundu.

Trupul neînsufleţit al unui tânăr a fost găsit, ieri, pe un câmp de la marginea cartierului piteștean. Avea urme de violenţă şi existau semne că fusese târât şi ascuns acolo. Un cunoscut al victimei, care prezenta şi el urme de răni, le-a povestit poliţiştilor că atât el, cât şi tânărul mort, ar fi fost bătuţi de două persoane necunoscute. Corpul neînsufleţit al tânărului de 34 de ani a fost văzut ieri dimineaţă de o femeie care traversa calea ferată din zonă. Speriată, aceasta a cerut ajutorul trecătorilor. Bărbatul avea urme de violenţă pe corp. Martorii spun că era om al străzii. Poliţiştii chemaţi să investigheze cazul au mai găsit în apropiere un bărbat de 54 de ani, şi el plin de răni.

Alte știri