Corina Scarlat, musceleanca siderată de actuala conducere a Câmpulungului! ”Pe unii oameni i-a păcălit. Alții consideră însă că Lasconi le jignește inteligența. Unii dintre câmpulungeni îmi cer să nu mai critic activitatea primăriței. Spun să mai avem răbdare, că Lasconi este “abia la început”. Îi înțeleg. Speranța este una dintre virtuțile creștinului.

Corina Scarlat, o musceleancă originară de pe plaiurile Colinei Câmpulungului, a ieșit din nou la rampă. Scârbită de promisiunile deșarte ale actualei conduceri ale Municipiului Câmpulung, frumoasa editorialistă, a făcut un scurt istoric al unui an de mandat al actualei primărițe, cu promisiuni deșarte, gaze peste tot în oraș, curățenie și tot atâtea promisiuni neonorate!!! Corina Scarlat, fost editorialist la ziarul Ziua, nu cititor de cuvinte, are un cuvânt greu de spus atunci când constată că la Câmpulung, după un an de zile, nu s-a făcut nimic! Dar NIMIC!!!

”S-a făcut anul de când Câmpulungul s-a pricopsit cu Elena Lasconi la primărie. A fost alegerea câmpulungenilor și alegătorii nu greșesc niciodată. Au vrut schimbare și au votat-o pentru că altceva decât Lasconi nu au avut la îndemână. Nu a fost vina câmpulungenilor că Lasconi a dezamăgit crunt după ce a fost aleasă.
După primul an de mandat, nici nu am ce bilanț să-i fac. A fost un mare NIMIC, pe care Lasconi a încercat să-l acopere cu chicoteli, poze pe Facebook, non-evenimente și alte trucuri de imagine pe care le-a învățat de la Pro TV.
Pentru a distrage atenția de la nerealizări, Lasconi a mai încercat un truc expirat al politicienilor, anume să pretindă că ea “face ordine”, că este “mână forte”. De aici instigările publice ale lui Lasconi împotriva funcționarilor din primărie, proprii săi subalterni. De aici și demolarea garajelor, deși problemele presante ale orașului sunt altele.
Pe unii oameni i-a păcălit. Alții consideră însă că Lasconi le jignește inteligența.
Unii dintre câmpulungeni îmi cer să nu mai critic activitatea primăriței. Spun să mai avem răbdare, că Lasconi este “abia la început”. Îi înțeleg. Speranța este una dintre virtuțile creștinului.
Alții pretind că ar trebui “să o las în pace” și abia la sfârșitul mandatului să tragem linie. Resping asemenea idee. Doar în Africa există “democrație electorală”, unde cineva, odată ales în funcție taie și spânzură fără să mai dea socoteală nimănui.
Criticile, presiunea opiniei publice dar și a presei locale sunt necesare. De exemplu au făcut-o pe Lasconi să renunțe la dubioasa achiziție publică pentru “Zilele Câmpulungului”.
Vă asigur că voi continua dezbaterea publică privind problemele orașului.
Sper și eu într-un viitor mai bun, la fel ca toată lumea.” a scris pe social media Corina Scarlat, singura persoană care s-a luat la luptă cu ”mogulii” și ”profitorii” din Câmpulung!!!

Alte știri