Cade cortina peste fotbalul din Liga 3. ARO Câmpulung primește vizita liderului din S4, Dinamo București, iar Muscelul Câmpulung, liderul din S5, merge în Ținutul Secuiesc

Vineri și sâmbătă se vor disputa jocurile din cadrul etapei a XV a, din Liga 3. ARO Câmpulung va evolua vineri în compania liderului seriei S4, Dinamo București, iar liderul din S5, Muscelul Câmpulung se va deplasa în Ținutul Secuiesc. După disputarea jocurilor din această etapa va cădea cortina peste fotbalul din Liga 3.

Campionatul Ligii a treia își dispută vineri și sâmbătă jocurile din cadrul rundei cu numărul 15, ultima din acest an, iar până la primăvară fotbalul de la acest nivel va intra într-o binemeritată vacanță. Până atunci însă, echipele din Câmpulung Muscelul șiARO angrenate în campionatul L3, vor mai avea de disputat jocurile cu Ținutul Secuiesc, în deplasare și, respectiv, Dinamo București, partida ce se va avea loc la Dragoslavele. Prima care va deschide și va închide totodată campionatul, ARO Câmpulung va evolua vineri, cu începere de la ora 14.00, pe ”sinteticul” din Complexul Sportiv Dragoslavele în compania liderului din Seria 4. De departe, bucureștenii sunt favoriți cerți la victorie, diferența de puncte 18, care le desparte pe cele două formații în clasament, Dinamo locul 1 cu 32 de puncte față de doar 14 puncte atâtea câte au muscelenii ocupanții locului 8 le conferă dreptul dinamoviștilor să spere la o victorie. Cu toate acestea însă, ARO Câmpulung speră la o replică bună în jocul de vineri și, astfel, să-și i-a la revedere de la suporteri cu un rezultat pozitiv. Vor avea o misiune grea, dacă nu, chiar imposibilă….

Muscelul Câmpulung, liderul S5 merge în Ținutul Secuiesc

Muscelul Câmpulung a surprins plăcut în acest sezon de L3. Cu 10 victorii, 2 egalul și 2 înfrângeri totalizând 32 de puncte gruparea fotbalistică de la ”poalele” Mateiașului ocupă poziția de lider al serie a cincea. Așa cum îi știm pe conducătorii echipei cât și pe jucători, alb-roșii vor merge în Ținutul Secuiesc cu gândul doar la victorie. Mai mult decât atât, statutul de lider îi conferă dreptul la victorie. Muscelul Câmpulung nu are cum să se împiedice în fața celor de la Târgul Secuiesc, locul 6, cu 17 puncte tocma de aceea Ghiță și compania sunt cotați cu prima șansă la victorie. Muscelul Câmpulung trebuie să învingă Târgul Secuiesc sâmbă, în deplasare, pentru a încheia anul în fotoliul de lider, așa cum îi stă bine unei echipe de calibru.

Alte știri