Brigadă de prima ligă la derby-ul Inter Câmpulung – CS Rucăr

Asociația Județeană de Fotbal Argeș, prin Comisia Centrală de Arbitrii a delegat la derby-ul de Muscel, de sâmbătă, Inter Câmpulung – CS Rucăr o brigadă de primă ligă, cu prezențe foarte multe la jocurile din campionatul României. De asemenea, pentru prima dată în această ediție de campionat a ligii a patra vor fi prezenți doi observatori, unul de joc și celălalt de arbitri. Reamintim confruntarea de pe Municipal va pune față în față cele mai bune două echipe ale actualei ediții de liga a patra. CS Rucăr locul I, cu 58 de puncte, ACS Inter Câmpulung, locul secund cu 54 de puncte.

Sâmbătă, Municipalul din Câmpulung găzduiește partida dintre ocupantele primelor două locuri din campionatul ligii a patra. Astfel, cu 5 etape înainte de încheierea acestei ediții de campionat, ACS Inter Câmpulung ocupă poziția a două în clasament cu 54 de puncte, la patru lungi,i în spatele actualului lider, CS Rucăr, formație care a reușit să obțină până în prezent 58 de puncte. Cum confruntarea de pe Municipal succită interes maxim din partea iubitorilor sportului cu balonul rotund din județ, Asocuiația Județeană de Fotbal Argeș, prin Comisia Centrală de Arbitri, a delegat la jocul de sâmbătă, considerat a fi un veritabil derby, o brigadă de arbitri de liga I, avându-l la centru pe bine cunoscutul Iulian Călin, ajutat la cele două linii de asistențiiFlorin Neacșu și Ionuț Romică Bârdeș, arbitru de rezervă Iulian Militaru. De asemenea, importanța partidei face ca la acest joc să fie prezenți doi observatori, Alexandru Postelnecu observator de arbitri și Gheorghe Tița observator de joc.

ACS Inter Câmpulung a mai fost condusă de aceeași brigadă de arbitri în acest retur de campionat, în deplasarea de la Pitești, acolo unde muscelenii s-au impus la limită, 1-0, în fața Sportingului din localitate.

Alte știri