Breaking News/(Video)Accident mortal în Argeș! Un bărbat a murit după ce mașina în care se afla a întrat în coliziune cu un TIR

Accident mortal în această dimineață în Pitești, în zona Metro. În urma coliziunii dintre un autoturism și un TIR un bărbat în vârstă de 47 de ani, pasager în autoturism, a decedat.

Potrivit IPJ Argeș, din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Biroului Rutier Pitești, s-a stabilit că un tânăr de 19 ani, din Pitești, ce condicea un autoturism pe DN 65B, din direcția Autostrada A1 spre Pitești, efectuând transport de persoane, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, în condițiile schimbării direcției de deplasare prin viraj la stânga, spre Drumul 23 din Comuna Bradu, a intrat în coliziune cu un ansamblu rutier – TIR, condus din direcția Pitești spre Autostrada A1, de către un bărbat de 49 de ani, din comuna Breasta, județul Dolj.
Din păcate, în urma evenimentului rutier a rezultat _decesul pasagerului spate din autoturism_, respectiv bărbat de 47 de ani, din Pitești. De asemenea, conducătorul autoturismului a suferit leziuni.
Ambii conducători au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc

Sursa Foto/Video: PiteȘtiri

Alte știri