Băut și fără permis, la un pas să provoace un adevărat carnagiu. Două persoane au ajuns la Spital!

Duminică după amiază, un autoturism în care se aflau 7 persoane s-a răsturnat în afara părții carosabile, pe raza localității Davidești. Șoferul și o pasageră însărcinată au ajuns la spital.

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Mioveni s-a stabilit că un bărbat de 49 de ani, din Mihăești, care conducea un autoturism pe DN 73D, din direcția Mioveni către Davidești, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, răsturnându-se în afara părții carosabile.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare mai mare decât limita de 0, 40mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, din verificări, polițiștii au constatat faptul că șoferul avea dreptul de a conduce autovehicule suspendat.
În urma accidentului, șoferul și o pasagera în vârstă de 20 de ani (însărcinată) au fost transportați la spital pentru investigații suplimentare.
În cauza va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără drept și sub influența alcoolului și vătămare corporală din culpă.
Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Alte știri