Bărbat din Stoenești, reținut pentru tentativă de omor!

Trei persoane au ajuns la spital, una fiind în stare gravă, după ce au fost bătute măr de cinci bărbați. Incidentul a avut loc, în comuna Stoenești, între două familii rivale. Una dintre victime se află în comă de gradul III, iar celelalte două au răni la cap. Toți cei cinci agresori au ajuns în spatele gratiilor, unul dintre aceștia, acuzat de tentativă de omor, riscă ani grei de închisoare

Scandal de proporții între două familii rivale din comuna Stoenești. Pe fondul unui conflict mai vechi, cinci bărbați toți membri ai unei familii care se deplasau în localitate cu două mașini, s-au întâlnit în trafic cu o altă mașină în care se aflau alți trei bărbați dintr-o familie rivală.  Au oprit mașinile, au coborât și s-au luat la bătaie. Cea de a doua familie, copleșită numeric, a fost luată la bătaie cu bâte, uluci rupte dintr-un gard, dar și cu o furcă. Atacul a fost atât de violent încât unul dintre cei răniți se află în comă de gradul III la Spital. Celelalte două victime, dintre care un minor, au de asemenea, lovituri la cap. Din acest motiv toți cei cinci agresori au fost arestați preventiv, ultimul, cel în vârstă de 23 de ani fiind acuzat de tentativă de omor.

 

“În baza delegării din partea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, Compartimentul de Informare și Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Argeș este abilitat să comunice următoarele:

În seara zilei de 24 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung au fost sesizaţi prin SNUAU 112, cu privire la faptul că trei persoane au fost lovite de către alţi consăteni, pe raza localităţii Stoeneşti.

Din cercetări s-a stabilit că evenimenul s-a produs pe fondul unei stări conflictuale anterioare, iar în urma agresiunii, cele trei persoane au fost conduse la unităţi medicale, pentru îngrijiri, starea unuia dintre bărbaţii loviţi fiind gravă.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor, cercetările fiind desfăşurate de către poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Argeş, împreună cu un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş.

După administrarea probatoriului, 5 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 23 şi 42 de ani, au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore.

În cursul serii de 25 februarie a.c., cei cinci bărbaţi au fost prezentaţi în faţa instanţei, iar Tribunalul Argeş a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.” transmite într-un comunicat de presă IPJ Argeș

Alte știri