Baraj de promovare Liga 3/ CS Rucăr forțează promovarea în liga a treia, la Calafat

După ce s-a încoronat campioana Ligii a 4 a Argeș, CS Rucăr se pregătește să treacă un nou hop, poate cel mai important din întreaga existență a echipei patronate de Dr. Claudiu Ciolan. CS Rucăr va da piept mâine, la Calafat cu echipa campioana a județului Dolj, Dunărea în primul joc de baraj pentru accederea în cel de-al treilea sezon fotbalistic al țării. Jocul retur se va disputa sâmbătă viitoare, la Rucăr.

 

CS Rucăr se pregătește să susțină, poate cel mai dificil examen mâine, la Calafat în compania formației Dunărea, campioana ligii a patra Dolj, în prima manșă a barajului de promovare în Liga a treia. Având un moral excelent după victoriile în lanț obținute în acest retur de campionat, mai puțin în jocul de pe Municipal, cu Inter Câmpulung, 1-2, Jenaru și compania vor să dea lovitura încă de sâmbătă, de pe terenul doljenilor și să se întoarcă victorioși. Să nu uităm că echipa noastră campioană în în lot jucători mult mai valoroși, frații Jenaru, Gabriel și Georgian, Pătrănoiu, Neacșu, golgeterul actualei ediții de campionat cu 45 de reușite, Dobre și lista ar putea continua. Însă și adversara rucărenilor pare o echipa motivată. Rămâne de văzut dacă CS Rucăr va reuși să se impună în jocul cu Dunărea Calafat de sâmbătă și să facă un pas mare spre promovarea la liga a treia. Dacă CS Rucăr va alinia cel mai bun unsprezece în jocul de sâmbătă, adversara Dunărea Calafat se pare că are ceva probleme, cel mai bun jucător de la malul Dunării, Doman are intersiz la joc, așa după cum anunță Ziarul de Calafat.

După ce a cucerit campionatul Ligii a 4-a Dolj, Dunărea Calafat și-a mai trecut în palmares încă un trofeu. Calafat, care a câștigat liga județeană Dolj cu două etape înainte de final, a cucerit și Cupa României în finala disputată la Băilești. După 0-0 la finalul celor 120 de minute, Calafat a câștigat la loviturile de departajare împotriva Jiului Podari, scor 6-5.Dunărea Calafat este pentru a doua oară consecutiv campioana județului Dolj. Meciurile de baraj pentru Liga a 3-a vor avea loc pe 18 iunie, ora 18:00, turul, respectiv 25 iunie 2022, ora 17:30, returul, pe terenul fiecărei echipe

Alte știri