Bacalaureat 2023/ Liceul Teoretic ”Dan Barbilian” din Câmpulung, îi ”fruncea”! Singura medie de 10 la examenul de maturitate a fost obținută de Ștefania Moise!

Doar 56 de medii de 10 pentru absolvenții de liceu față de 222 cât au fost anul trecut.Medii mult mai slabe anul acesta la Bacalaureat 2023. Potrivit raportului dat publicității de Ministerul Educației, doar 56 de candidați au încheiat probele scrise cu media 10, înainte de depunerea contenstațiilor. Printre aceștia se numără și eleva Liceului Teoretic” Dan Barbilian” din Câmpulung, Ștefania Moise care a obținut nota 10 pe linie. Cele mai mari medii în Câmpulung s-au înregistrat la Colegiul Național Pedagogic ”Carol”I, urmat de Colegiul Național Dinicu Golescu. La polul opus se situează Liceul Tehnologic Auto Câmpulung cu o promovabilitate de 15% – din 26 de înscriși, 3 au reușit, 17 au fost respinși și 6 nu s-au prezentat.
Ministerul Educației a publicat astăzi, 3 iulie, ora 11:00, pe site-ul dedicat, rezultatele obținute de absolvenții studiilor liceale care au susținut probele examenului național de bacalaureat în sesiunea iunie – iulie 2023. 56 de candidați au încheiat probele scrise cu media 10, printre care se numără și eleva Liceului Teoretic ”Dan Barbilian, din Câmpulung Muscel, județul Argeș, Ștefania Moise. Dacă în anii trecuți Colegiul Național Dinicu Golescu și Colegiul Național Pedagogic ”Carol ”I se mândreau cu elevii de zece, anul acesta, din păcate niciun elev al renumitelor două instituții de învățământ nu au reușit să obțină nota maximă la examenul maturității. Totuși, Colegiul Național Pedagogic ”Carol”I, se mândrește cu elevii care au fost foarte aproape de nota zece la Bacalaureat:
-Teodora Mușel- 9, 88
-Nicola Tămaș – 9, 85
– Elena Eliza Mareș – 9, 81
– Mihaela Tabacă – 9, 76
– Sara Maria Vasilescu – 9, 75
De asemenea, Colegiul Național Pedagogic ”Carol”I a obținut cea mai mare promovabilitate, 94, 12 în serie curentă
Colegiul Național Dinicu Golescu a obținut, de asemenea, medii foarte mari, cum ar fi:
CAPLAN GC ERIC THEODOR 9,86
ALEXE AL ADELINA MARIA 9,86
GRECU M MARIO IULIAN  9,8
COSMA GS ADRIANA ELENA  9,68
PÎRVU RA TATIANA ANDREEA DARIA  9,63

Liceul Teoretic ”Dan Barbilian” se mândrește cu singura medie de 10 obținută la examenul de bacalaureat din acest an obținută de eleva Ștefania Moise. Și aici s-au obținut medii mari în afară de cea obținută de eleav de nota 10, astfel:

 

– Răduc Ana – 9, 81

– Bulacu Cristina-9.81
Șimon Georgiana – 9, 80

Istrate Samuel-9.80

 

La polul opus s-a situat Liceul Tehnologic Auto din Câmpulung cu o promovabilitate de 15% – din 26 de înscriși, 3 au reușit, 17 au fost respinși și 6 nu s-au prezentat.

 

 

 

 

 

Alte știri