Amatorism total la FC Argeș! Adrian Dulcea a fost dat afară la mai puțin de 48 de ore de la numirea pe banca ”alb-violeților”, la ordinul primarului Gentea

Scene incredibile la FC Argeș! Antrenor dat afară după 48 de ore de la numire, la ordinul primarului: „Nu poți face ce vrei tu aici” Adrian Dulcea (42 de ani) a fost dat afară de la FC Argeș, la doar două zile după ce fusese instalat în funcția de antrenor principal!

Situație incredibilă la nou-promovata FC Argeș! Adrian Dulcea, fostul atacant al piteștenilor, a fost dat afară după doar două zile de la instalare! Din primele informații obținute de GSP.ro, motivul este reprezentat de neînțelegerile pe care le-a avut în aceste zile cu președintele echipei, care este și primarul din Pitești, Cristian Gentea. În cursul zilei de astăzi, FC Argeș va emite un comunicat în care va anunța decizia luată.Vineri, FC Argeș va primi vizita lui Dinamo, iar la acel meci echipa va fi pregătită de Andrei Speriatu, Viorel Dumitrescu și Paul Ciobanu.
Primarul Cristian Gentea, reacție după demiterea lui Adrian Dulcea
„Nu puteam continua. Aici, la Pitești, nimeni nu-și asumă nimic. Nu e în regulă. Vin toți și cred că dacă au fost mari jucători pe aici li se cuvine orice. Păi ce să fac, să nu setez un obiectiv intermediar? Păi el vine, ia banii, retrogradează. Eu ce fac? Cu ce rămân? Cu echipa în Liga a 2-a. Nu se poate așa ceva. E nevoie de oameni care să-și asume lucrurile. Asta e”, a declarat pentru GSP.ro Cristian Geatea, primarul orașului, ales din partea PSD.
Dulcea îl înlocuise pe banca penultimei clasate din Liga 1 pe Ionuț Moșteanu, care a rezistat doar o lună și jumătate pe banca echipei. La rândul său, Moșteanu a fost demis, însă motivul a fost altul – rezultatele slabe înregistrate.

Alte știri