Accidente în lanț pe șoselele din Argeș!

Serie de accidente pe șoselele din Argeș. O tânără de 20 de ani a fost transportată la spital, în urma unui accident rutier în care au fost implicate trei mașini, la Coșești, în această dimineață.
O femeie de 40 de ani, din Coșești, care conducea un autoturism pe DJ 731, din direcția Domnești către Dârmănești, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un autoturism, condus regulamentar, din sens opus, de o femeie de 21 de ani, din Coșești.
În urma impactului, cel de-al doilea autoturism s-a răsturnat în șanț, iar primul autoturism a acroșat o autoutilitară, care circula în aceeași direcție de mers cu acesta.
Conducătoarea celui de-al doilea autoturism, femeia de 21 de ani, a fost rănită și transportată la spital.
Pompierii au asigurat zona împotriva izbucnirii unui posibil incendiu.
Toți conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.
La Călinești, în jurul prânzului, un autoturism a intrat în coliziune cu o autoutilitară, iar în urma impactului o persoană a suferit mai multe leziuni. Victima fost transportată la spital.
Polițiștii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor care au dus la producerea accidentelor.

Alte știri