Accident mortal în Argeș! O persoană în vârstă de 60 de ani și-a găsit sfârșitul între fiarele contorsionate ale autoturismului.

Grav accident de circulație petrecut în această după amiază pe șoselele din județul Argeș. Un autoturism în care se aflau patru persoane a intrat în coliziune cu un alt autoturism care transporta o platformă care transporta alte trei autoturisme. În urma impactului deosebit de violent o persoană în vârstă de circa 60 de ani a decedat pe loc, iar alta a fost scoasă dintre fiarele contorsionate ale autoturismului.

 

Accident grav la Drăganu, satul Prislop. Implicate sunt un autoturism și o autoplatformă cu remorcă ce transporta 3 autoturisme. Aceasta s-a răsturnat în afara părții carosabile, din ea căzând și două autoturisme, asa că inițial s-a crezut că sunt mai multe vehicule implicate. O femeie de circa 60 de ani, pasageră în autoturism este decedată, iar altă persoană a fost găsită încarcerată. Pe platformă și remorca acesteia se aflau 3 autoturisme. Două dintre autoturisme s-au desprins, iar celălalt s-a răsturnat cu remorca.Conducătorul autoturismului, bărbat cu vârsta de 65 de ani, a suferit multiple traumatisme la membrele superioare și este transportat la spital de către un echipaj SMURD.
Cei doi ocupanții ai autoplatformei nu au nevoie de transport la spital.

Alte știri