A C S Sola Gratia Dragoslavele, liderul surpriză din Liga4

Nou-înființata echipă de fotbal, ACS Sola Gratia Dragoslavele este, fără doar și poate, revelația acestui început de sezon de Liga4. Galben-verzii din Dragoslavele au obținut maxim de puncte, la fel ca și Speed Academy și ARO Câmpulung, și conduc în clasamentul ligii a patra, având de departe cel mai bun atac. Ultima victimă a celor din Dragoslavele, Victoria Buzoiești a simțit pe pielea ei sâmbătă, în usturătorul eșec suferit, 2-8, eficacitatea atacanților de la Sola Gratia.

 

Sola Gratia Dragoslavele, actualul lider din Liga a patra – Argeș, este revelația acestui început de sezon fotbalistic. Cu patru victorii obținute din tot atâtea obținute, galben-verzii conduc în clasament alături de Speed Academy și ARO Câmpulung, însă au un golaveraj demn de invidiat: 23 de goluri marcate și doar 5 primite.Beneficiind de o bază sportivă ultra modernă, formația din Dragoslavele este o adevărată pretendentă la câștigarea campionatului mai ales că în această vară a reușit să-i înregimenteze pe Plecanciuc și Bobaru, jucători cu mare experiență alături de Bălașa, Guran și ceilalți componenți ai echipei. Ultima victimă a actualului lider din Liga a 4 a, Victoria Buzoiești a simțit pe pielea ei sâmbătă, în jocul de la Dragoslavele, forța echipei din Dragoslavele cât și eficacitatea atacanților.

Sola Gratia s-a impus de o manieră categorică, 8-2, la capătul unui joc controlat de la un capăt la altul. La pauză liderul ligii a patra a intrat la cabine în avantaj de 5 goluri, Bălașa, Bratu de două ori, Roșca și Plecanciuc punctând în poarta nefericitului goal-keeper din Buzoiești. În partea secundă, Roșca și Plecanciuc au făcut și ei dubla, iar Mihăilă și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor. Etapa viitoare actualul lider din Liga a patra se va deplasa la Bradu, acolo unde va întâlni Speed Academy într-un joc considerat a fi un veritabil derby.

Alte știri